Politika privatnosti

Ova politika privatnosti vas informiše o tome koji se podaci prikupljaju na sajtu, zašto se prikupljaju i šta radimo sa njima. Podaci se od korisnika prikupljaju uvek na dobrovoljnoj bazi i oni u svakom trenutku mogu odbiti ostavljanje svojih ličnih podataka. Vaši lični podaci su zaštićeni i neće biti distribuirani trećim licima. 

Politika kolačića (Cookie policy) 

Sajt Moj orgazam koristi kolačiće koji su mu potrebni da omogući osnovno funkcionisanje sajta. Prilikom prvog dolaska na naš sajt, možete odabrati da li se slažete da korišćenjem kolačića. Time što ste nastavili da koristite naš sajt, slažete se sa upotrebom kolačića i njihovim postavljanjem na vaš računar kako bismo analizirali način na koji koristite naš sajt i pružili vam bolje korisničko iskustvo. Ukoliko se ne složite sa upotrebom kolačića neke od usluga na sajtu neće funkcionisati dobro i može se pogoršati vaše ukupno korisničko iskustvo. Ukoliko ne želite da koristite kolačiće, možete ih isključiti u podešavanjima vašeg računara.

U nastavku možete videti koje podatke prikupljamo na sajtu:

Google Analytics 

Ovaj sajt koristi Google analitiku kako bi se analizirao način na koji korisnici upotrebljavaju sajt. Ukoliko vas zanima više o kolačićima Google analitike više o tome možete pročitati u njihovoj politici privatnosti. https://policies.google.com/privacy

MailChimp

Sajt Moj orgazam koristi MailChimp kao servis za email marketing. 

Ukoliko se prijavite na naš newsletter ili čekirate polje da želite da ostanete u našoj bazi nakon ostavljanja podataka putem kontakt forme slaćemo vam povremeno korisne informacije i ponude koje su u skladu sa temom našeg sajta.

Takođe, email ćemo koristiti kao sredstvo komunikacije sa pratiocima bloga kako bismo povremeno putem različitih anketa mogli da saznamo koji su to teme koje ih zanimaju i problemi sa kojima se suočavaju kada su u pitanju teme koje obrađujemo na sajtu.

Povremeno vam možemo poslati i ponude trećih lica ukoliko smatramo da su njihovi proizvodi iili usluge korisni za čitaoce našeg sajta.

U svakom trenutku možete se odjaviti sa naše email liste preko linka koji se nalazi u footeru svakog maila. 

Pročitajte više o MailChimp politici privatnosti https://mailchimp.com/legal/privacy/

Kontakt forme

Na sajtu postoji opšta kontakt forma preko koje možete poslati bilo kakvo pitanje ili upit. Vaša email adresa neće ostati u našoj bazi ukoliko u toku slanja poruke ne čekirate opciju da se slažete da primate novosti i ponude.

Komentari na sajtu 

Prilikom ostavljanja komentara na blogu možete odabrati da sačuvate svoje ime i email u kolačićima kako ne biste morali ponovo da ih unosite kada sledeći put budete ostavljali komentar. Email adresa koju unesete prilikom komentarisanja neće biti u našoj email bazi ukoliko ne čekirate polje da se slažete da primate novosti i ponude.

Vremenski period čuvanja podataka 

Podaci koje dobrovoljno ostavite na sajtu se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno da se ispuni svrha zbog koje ste ih ostavili. 

Pravo na zaborav 

U svakom trenutku možete zatražiti od vlasnika sajta da se izbrišu svi podaci koji su sakupljeni o vama. Ukoliko imate ovakav zahtev možete da nas kontaktirate na privatnost@mojorgazam.rs i svi vaši podaci će biti izbrisani zauvek iz naše baze. 

Prihvatanje politike privatnosti 

Korišćenjem ovog sajta slažete se sa politikom privatnosti i njenim uslovima. U slučaju da se ne slažete sa ovom politikom, nemojte koristiti ovaj sajt. 

Izmena politike privatnosti

Sajt ima pravo da povremeno izmeni informacije u politici privatnosti bez najave. Kako biste bili upoznati sa promenama politike privatnosti, posetite ovu stranicu s vremena na vreme.