Orgazam grudi – ne propuštaj ga ni po koju cenu!

devojka pokazuje na svoje grudi

Sadržaj teksta

Grudi su, to nam je svima poznato erogena zona kod velikog broja žena, a verovali ili ne čak i kod nekih muškaraca. Međutim, vrlo se malo ljudi dovoljno posvećuje njima i možda ni ne zna da se može doživeti orgazam njihovom stimulacijom. Zato otkrivamo, kako nastaje i šta je orgazam grudi.

Šta je orgazam grudi?

Žene do orgazma dolaze na najrazličitije načine, sve je stvar afiniteta i ukusa ali i određene navike. Najčešće pominjani orgazmi kod žena su klitoralni orgazam kao i orgazam g tačke. Naravno da to nisu jedina dva “dugmića”, koja je potrebno pritisnuti kako bi se žena dovela do orgazma.

Dojke i bradavice su veoma prokrvljene, pune su nervnih završetaka i ono što je sigurno jeste da se njihovom stimulacijom pokreću isti nervni završeci u mozgu kao i prilikom stimulacije klitorisa. Bradavice imaju erektilno tkivo slično klitorisu što objašnjava zašto se njihovom dovoljno dugom stimulacijom postižu fenomenalni osećaji u celom telu.

Dakle efekat orgazma grudi je apsolutno isti kao i “redovnog” orgazma. Zato je potrebno da se malo duže pozabavite grudima. Ne prelazite preko njih kao da je pod moranje, malo se potrudite i partnerka će biti zadovoljna i zadovoljena.

Jedna studija na Kanadskom univerzitetu medicine je pokazala da je od 100% ispitanih žena njih 82% odgovorilo da stimulisanje bradavica pojačava njihovu želju za seksom a svaka druga je rekla da je orgazam grudi i bradavica nešto što im je jednako dobro pa možda čak i bolje od klitoralnog orgazma.

Razlog leži u anatomiji grudi i u činjenici da su ženske grudi povezane nervnim impulsima i hormonima direktno sa vaginom. Hormoni koji se izlučuju prilikom orgazma grudi i dojki jesu oksitocin i endorfin a isti ti hormoni se luče i prilikom seksa.

Kada govore o osećaju koji ih obuzima prilikom stimulacije grudi i bradavica, žene navode da su to talasi zadovoljstva u celom telu, zanosno i neverovato pulsiranje kompletne energije tela.

Igra li veličina dojki ulogu u orgazmu dojki?

Laički gledano, može se pomisliti da što veće grudi žena ima veća površina će se i stimulisati i da će se pre doživeti orgazam bradavica. Ova tvrdnja nije tačna, veće grudi imaju više masnih naslaga tj. masnog tkiva i zato je teže doci do nervnih završetaka i teže je stimulisati grudi i bradavice.

orgazam grudi ne zavisi od velicine grudi

Koliko su dojke osetljive i pune hormona govori nam i to da nam u predmenstrualnoj fazi zadaju mnogo muke i bola, tada se hormoni bude grudi postaju bolne na dodir, tvrde i teške. Nakon porođaja i tokom trudnoće naboj hormona u grudima i bradavicama nas dovodi do ludila. Dakle one su zaista pravi izvor ženske energije i seksualnosti. Nažalost, nismo im pridavali puno pažnje i značaja a trebalo bi.

Ako želite da doživite ovakvav orgazam ovde se žurba neće isplatiti. Nemoguće je baviti se grudima pet minuta i očekivati orgazam grudi ali ako im se posvetite bar 20-30 minuta uz dodatnu stimulaciju nekih drugih erogenih zona veća je verovatnoća da ćete pokrenuti senzacije koje su potrebne za ovakvu vrstu orgazma. Svakako da vredi pokušati.

Da li svaka žena može da doživi orgazam grudi?

U teoriji, da! U praksi, ako ranije niste posvećivali dovoljno vremena ovom delu tela biće vam potrebno neko vreme da otkrijete šta vam najviše odgovara i da li je uopšte igra sa grudima i bradavicama za vas. Jedini način da to saznate jeste da probate, možda otkrijete nove načine dolaska do vrhunca za koje ranije niste znale da su mogući.

Kako doživeti orgazam grudi?

Ukoliko ih stimulišete same onda je teren poznatiji ali ako to radi vaš partner uvek je najbolje da naglasite šta je to što vam prija i volite ali ako vam ponestane inspiracije iskoristite savete onih koji su se mnogo puta oprobali u ovome i zabeležili uspeh.

  • Jako je važno da pridajete značaj grudima, dakle da na njih kod svoje partnerke obraćate pažnju. Prvo što treba jeste da ih pohvalite, da se divite njenim grudima i bradavicama jer one zaista i jesu izvor ženstvenosti. Svaka pohvala njenih grudi učiniće da se ona oseća prijatnije, lepše, više seksi i ženstveno. Dakle obraćajte pažnju i smatrajte da njene grudi jesu nastavak njenog srca, ako uzbudite grudi uzbudićete i zaintrigirati i celo njeno telo i njenu ličnost.
  • Ipak neke žene jednostavno ne vole da im se na bilo koji način diraju grudi ili bradavice ili su trenutno u fazi ciklusa kada im to ne bi prijalo. Dajte signal partnerki da ćete se duže poigrati ovim delom tela.
  • Kao treći korak ka orgazmu grudi, iskusni ljubavnici predlažu jedan sočan i pravi filmski ili francuski poljubac, kako god vam se više sviđa. Dakle, što se duže i strastvenije ljubite stimulišete cirkulaciju čitavog tela. Hormoni se bude kako u vagini tako i u grudima a posebno bradavicama i dolazi do tzv. erekcije bradavica.
  • Posle “dozvole” da se pozabavite grudima i strasnim poljupcima kojima ste se prepustili, pažljivo pređite na bradavice. Ovde je akcenat na pažljivo. Ako je partnerka obučena sledeći korak jeste da joj skinete košulju, majicu…Idealno bi bilo da ne nosi brus ali ako to nije slučaj imaćete još jedan deo garderobe za skidanje. Prilikom prvog dodira mazite laganim pokretima bokove dojki (deo sa strane) i liniju ispod grudi. Naravno da to treba da kombinujete sa dodirivanjem butina, ruku, međunožja…
  • Korak pet – ako se potrudite biće za pet. Ovde prelazite u akciju. Vreme je da pokažete šta znate i koliko su njene dojke inspirativne. Ovde se skoncentršite na njene grudi a koliko god to bilo teško svoje zadovoljstvo, ostavite po strani. Nagrada će uslediti kada budete videli partnerku koliko uživa.

Tehnike za stimulaciju bradavica i grudi

Bradavice kod žena mogu imati različite nivoe osetljivosti pa tako mogu reagovati na različite tehnike stimulacije. Slede neke od tehnika koje možete primeniti:

  • Obuhvatite šakom čitavu dojku i blago palcem i kažiprstom pritisnite sam vrh bradavice. Pronađite odgovarajući stisak. Nakon toga kružnim pokretima jezikom ližite i stimulišite bradavicu. Sam vrh bradavice tj. takozvana areola je jako, jako osetljiva.
  • Sledeće što možete da uradite, jeste da se pozabavite sisanjem. Svojim usnama obuhvatite njenu dojku i već nadraženu bradavicu vrhom jezika možete gurati prema unutra, neprekidno pljuvačkom vlažeći bradavicu kako bi jezik klizio i sam osećaj bio što efektivniji. Takođe, velikom broju žena prijaće i samo nežno kružno lizanje bradavice.
  • Sisanje bradavica je uvek super stvar. To možete raditi i ako vam na trenutak nestane inspiracije pa dok ne dođe neka nova ideja. Kada je sisanje bradavice u pitanju preporuka je da to bude uvek nežnije, nego da to radite prejako i bez osećaja. Dok stimulišete bradavice na ovakav način uključite i senzulne uzdisaje i na taj način pokažite da i vama sve to odgovara i recite nešto što će dodatno uzbuditi vašu partnerku. Kada je sisanje u pitanju postoji jedna super caka, a to je da koristite čitav jezik. Na šta ovde mislimo? Mislimo na to da uptrebljavate i gornju hrapaviju stranu jezika i donju mekšu stranu jezika. Obe ove strane jezika bude različite senzacije kod partnera. Neko voli jači nadražaj a neko slabiji, pratite partnera i videćete šta je ključ koji otključava ta vrata.

Kada je u pitanju oralna stimulacija, varijacije koje vam stoje na raspolaganju su neograničene. Partner može da lagano duva, ljubi ili liže bradavice kao i da kombinuje sve pomenuto. Što više vežbate veća je verovatnoća da otkrijete šta vam najviše prija.

Šta god da radite od ovih preporučljivih i stimulativnih postupaka uvek gledajte i pratite reakcije partnera i to kako se ona oseća. Ženama se preporučuje da u svoju rutinu masturbacije uvedu i masažu grudi i stimulaciju bradavicama, tako će i one same znati kakvi pokreti i dodiri im najviše prijaju.

Eksperimentišite sa temperaturom

Možete da se igrate toplo-hladno. Uzmite bilo koje ulje za telo i dobro ugrejte bradavice nežnom masažom, taman kad se partnerka opusti i navikne na vrelinu svojih grudi, spremite za nju jednu kockicu leda koju ćete staviti striktno i tačno na vrh bradavice. Ovo dovodi do ludila ali pozitivnog. To je kao da posle preznojavanja odete pod hladan tuš. Na vrhu same bradavice tada se dešava vatromet hormona, osećaj koji će imati partnerka je taj da će pulsiranje koje oseća da je podseti na vaginalni orgazam.

Sa toplinom možete eksperimentisati i tako što će vam parner lizati bradavice i polako izdahnuti topli vazduh.

Dok stimulišete grudi svoje partnerke održavajte i kontakt očima kako bi se ostvarila veća bliskost a vreli pogledi mogu samo dodatno podgrejati strast.

Seksualne igračke za bolju stimulaciju grudi

Neke žene će vrlo lepo reagovati na stimulaciju grudi i bradavica dodatnim pomagalima iz seksi šopa. Ukoliko ste oboje otvoreni za eksperimentisanje možete se poslužiti različitim seksi igračkama koje će pojačati senzaciju u ovom delu tela i pružiti vam dodatnu zabavu.

U nastavku teksta predstavljamo neke od njih:

Stezaljke za bradavice – Njima se kao pincetom hvataju bradavice a time se pojačava protok krvi i nadražljivost bradavica. Postoje i štipaljke koje imaju regulator pritiska, sve je stvar ukusa.

Stezaljke sa lancem imaju mogućnost da povlačenjem tj. blagim cimanjem stimulišete sam vrh bradavice, kažu da je bolno, ali nekima napaljivo.

Pumpa za bradavice je jedna od stvarčica koje se odlično prodaje u seksi šopovima. One mehaničkim pumpanjem pojačavaju cirkulaciju i automatski stimulišu dotok krvi u dojke. Pumpe često idu u kompletu sa vibratorom za bradavice koji stimuliše uvučene ili ukočene bradavice.

Postoje i vibrirajuće pumpice za bradavice koje proizvode senzacije koje se šire celom površinom tela i izazivaju vrlo senzualne osećaje i potpuno nova iskustva.

seksi igracke za orgazam grudi

Nekim ženama prija i stimulacija bradavica sa vibratorom koji je podešen na niskom nivou. To što su neke seksi igračke dizajnirane za jedan deo tela, ne znači da se ne mogu koristiti za istraživanje drugih zona. Eksperimentišite. Blaga vibracija može izazvati veoma prijatan osećaj na bradavicama. Kombinujte naizmeničnu masažu grudi i bradavica sa upotrebom vibratora na ovom delu tela a takođe možete i jednu dojku da stimulišite rukom a drugu sa nekom igračkom pa da promenite stranu. Pratite reakciju partnerke.

Među seksi igračkama koje se koriste kada je u pitanju stimulacija bradavica može da se nađe i neko egzotično ulje namenski pravljeno za masažu bradavica, zatim krema koja hladi ili greje. Možete koristiti i lubrikant za prijatniji osećaj masaže.

Definitivno da inspiracije ne manjka, bitna je samo volja i želja. Korišćenje ovih seksi igračaka dodatno će produžiti i pojačati orgazme, a i omogućiti njihovo brže dostizanje.

Sve što prija i jednom i drugom partneru u seksu i predigri je skroz u redu ali nemojte se previše upirati i biti prenaporni u tome da partnerka mora da doživi orgazam grudi ili biti razočarani u sebe ako do toga ne dođe.

Imajte na umu da je nekim ženama predmenstrualni period kada su grudi u pitanju izuzetno bolan i naporan. Tada ni one ne vole svoje gudi a ponajmanje žele da ih neko dira. Naravno, biće dana kada će poželeti da ne prestajete sa njihvom masažom i stimulacijom. Kako god, grudima se treba baviti, bradavice dovode do vrhunskog orgazma sličnog vaginalnom i zato ih nemojte zanemarivati kada je vreme za to.

Da li i muške bradavice i dojke doživljavaju erekciju i orgazam?

Poznato je da najveći procenat žene voli da im se ovaj deo tela stimuliše ali šta je sa muškarcima i da li i oni mogu doživeti orgazam grudi. O ovoj temi zna se dosta manje…

Ipak!

Neki malo otvoreniji navode da se i njima i te kako dopada stimulacija bradavica, maženje, ljubljenje pa čak i lizanje grudi. Pojedini muškarci navode da im se dopada kada partnerka nežno pokreće njihove bradavice između prstiju gore-dole. Takođe mnogi gej muškarci koji na sebe preuzimaju ulogu partnerke u odnosu, vole sve ono što vole i žene kada su u pitanju grudi. Neki jako vole divlje grickanje, dakle ne štede ih i u tome uživaju. Takođe su ljubitelji sprava i igračaka posebno stezaljke sa lancima.

Ako ste do sada nepravedno zapostavljali partnerkine ili partnerove grudi i bradavice, promenite tu naviku. Imajte na umu da žena može doživeti i orgazam grudi, zato se posvetite tom delu tela jer grudi su izuzetno važne, one su sklone nadražaju kao i klitoris. To je stvarno super saznanje i treba ga iskoristiti. Ne srljajte, budi pažljivi i strpljivi. Zadovoljstvo do kojeg ćete dovesti partnera učiniće da se osećate kao supermen. Posebno je važno da će vas i partnerka tako doživljavati.


Napomena: Preuzimanje delova ili u celosti teksta sa sajta mojorgazam.rs je zabranjeno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.