Vibro jaje: trik za hands free orgazam

devojka drzi vibro jaje

Sadržaj teksta

Ako do sada niste čuli za vibro jaje, dobro obratite pažnju. Ova stvarčica će promeniti vaš doživljaj vrhunca, jer obećava hands free orgazam.

Ništa vam nije jasno?

Tu smo da objasnimo, zato nastavite dalje.

Šta je vibro jaje?

Najjednostavnije rečeno, vibro jaje je specijalno dizajniran vibrator – u obliku jajeta.

Međutim, ovde treba da istaknemo neke bitne razlike.

Vibro jaje može se koristiti i za spoljašnju i za unutrašnju stimulaciju. Zapravo, može i ostati unutra tokom seksualnog odnosa – za razliku od običnog vibratora.

Druga stvar koju je bitno naglasti – vibro jaja nisu isto što i joni jaja ili japanske kuglice. Premda je i jedno i drugo jajastog obllika, joni jaja se pokreću vaginalnim mišićima i tako vrše stimulaciju vagine i jačaju mišiće. Vibro jaja vibriraju i kada se ne krećete. Pokreću ih baterije. Nekima možete upravljati pomoću daljinskog upravljača, neke možete povezati sa aplikacijom na vašem telefonu i tako ih kontrolisati. U principu, sem inicijalnog pokretanja, vibro jaja sama rade. Na vama je samo da se usresredite na uživanje.

Ono što možete da doživite je hands free orgazam

Šta je hands free orgazam ?

Kao što i sam naziv sugeriše, ovo je orgazam bez korisćenja ruku. Ne samo sopstvenih, nego i partnerovih.

A da bismo to objasnili, najbolje da detaljno vidimo čemu služi vibro jaje.

Za doživljaj orgazma kod žena obično zasluge prepisujemo klitorisu koji imaju najviše nervnih završetaka i najosetljiviji je na dodir. Brojni ženski orgazmi su nezamislivi bez stimulacije klitorisa. Međutim, orgazama ima raznih. Vaginalni orgazam nije isto što i klitorički, a o cervikalnom da i ne govorimo.

Da bi se dostigao vaginalni orgazam, bitno je stimulisati osetljive zone u samom vaginalnom kanalu. Problem je što su ove zone slabo osetljive na dodir. Međutim, jesu osetljive na pritisak.

Vibro jaja umetnuta u vaginalni kanal omogućavaju upravo taj doživljaj. Postajete svesniji svojih dubljih senzitivnih tačaka i ako se prepustite, uz pomoć vibro jaja moći ćete da doživite neverovatan hands free orgazam. Vibro jaja namenjena su vaginalnoj stimulaciji i maksimalnom užitku u intenzivnim orgazmima.

Zainteresovani?

Onda čitajte dalje.

Kako se koristi vibro jaje?

Prvenstveno je potrebno da vibro jaje ima energije za vibriranje. Zato je prvi korak u upotrebi – punjenje baterije. Uključite vibro jaje na usb punjač i sačekate da se napuni . Baterija može da oko 90 minuta.

Pritiskom na dugme zabava počinje. Često možete birati između različitih vrsta i različitih jačina vibracija. Neke mogu biti ujednačene, neke mogu biti ritmične (recimo tri vibracije pa pauza, pa tri vibracije pa pauza). Zato, pre upotrebe isprobajte sve mogućnosti koje pruža vaše vibro jaje.

Proučili?

Super.

Preostaje još da stavite pravu stvar na pravo mesto.

Ukoliko ste dostigli određeni stepen seksualnog uzbuđenja i vagina je vlažna, jaje će lako skliznuti unutra. Ako ti nje slučaj, potrebna je upotreba jaja sa lubrikantima

kako se koriste vibro jaja

Treba imati na umu da se vibro jaja koriste na senzitivnim regijama i sluzokoži koja se lako može povrediti. Tada upotreba neće pružiti hands free orgazam. Zato je bitno da koristite lubrikante. Premažite svoju igračku i ona će lako i bezbolno skliznuti u vaginu. Deo silikona u vidu kanapa treba da ostane napolju, kako bi se olakšalo vađenje vibrirajućeg jaja. Ovo je u principu način na koji se koriste i tamponi za menstruaciju.

Isto se radi i kada je u ptanju analno vibro jaje. Čišćenje, lubrikacija pa umetanje.

Važno: analno vibro jaje je posebno dizajnirano i u te svrhe obavezno koriistite takvo – jer ono ima graničnik. U suprotnom, jaje će zavšiti u analnom otvoru i krenuće ka unutrašnjosti i debelom crevu.

A evo i kako se koristi vibro jaje u konkretnim situacijama.

Vibro jaja i predigra

Predigra je bitna i mada zvuči kao kliše – nije. No, ponekad rutina dosadi. Bežično vibrirajuće jaje može da začini predigru. Kako i na koji način, to je na vama i vašem partneru da otkrijete. S obzirom da bežična vibro jaja mogu biti kontrolisana putem telefona, a i da predigra ne mora da bude isključivo u krevetu – možete ih raznovrsno koristiti. Recimo, „uključite“ vašeg partnera već tokom večere ili gledanja filma.

Vibrirajuće ljubavno jaje može se isprobati i za stimulaciju bradavica. Znate li da je nekima to dovoljno da dožive orgazam?

Vibro jaja i snošaj – dobitna kombinacija

Vibro jaja su dizajnirana tako da pritiskaju određene centre u vagini, anatomski napravljena tako da se super uklapaju. A jeste li znali da se mogu koristiti i tokom snošaja? Ovo može specifično zadovoljstvo za oboje. Potrebno je samo da se kanap pomeri u stranu, kako bi se jaje kasnije lako izvuklo. Oni koji su probali – ocenjuju iskustvo kao neopisivo. Ipak, pažljivo sa ovim kako pokreti tokom seksa ne bi napravili neku zavrzlamu.

Drugi način je da se ono sasvim izvuče kada se dostigne određeni stepen stimulacije i zameni penetracijom. Jaje može da se koristi za stimulaciju klitorisa dok traje snošaj. Ovde od koristi mogu da budu i vibro jaja sa fukcijom lizanja.

Vibro jaje i oralni seks – naizgled nespojiva, ali sjajna kombinacija

Možda vam se na prvi pogled ne čini kao da ovo ima veze jedno sa drugim – ali ima. Prvenstveno se odnosi na vaginalni oralni seks. Dok jaje stimuliše senzitivne centre iznutra, partner može da se pozabavi onim centima spolja – vulvom i klitorisom. Svakako je doživljaj kompletniji.

Međutim i muškarci mogu imati koristi od ove igračke tokom oralnog seksa. Žena će sa ovom igračkicom biti uzbuđenija, a onda će i strastvenije izvesti svoju oralnu igru nad njim. Nije da muškarci ne mogu da se poigraju sa vibracijama. Prislanjanje ljubavnih vibro jaja u blizini testisa tokom oralnog seksa može da bude poseban doživljaj.

Vibro jaja i masturbacija

Klitoris je prečica do orgazma, i mnoge žene ne doživljavaju vrhunac samo od penetracije. Ipak, i ovo se može istrenirati. Vibro jaje može pomoći u tome. Tokom masturbacije sa vibro jajetom, žena može da postane svesnija svojih unutrašnjih senzitivnih tačaka. A kada ih postane svestna tokom solo igre, lakše će ih osvestiti i tokom igre sa partnerom.

vibro jaje

Vibro jaja, na kraju krajeva, toniraju i jačaju vaginalne mišiće. Na ovaj način faktički se izvode Kegelove vežbe. Kada su ovi mišići ojačani i dobro prokrvljeni, oni su i senzitivniji, pa je i orgazam lakše dostići.

Ipak, preporuka je da se ne oslanjate uvek i isključivo na vibrirajuća jaja već da ih kombinujete sa npr. joni jajima i vežbama za mišiće karličnog dna gde je potrebno da sami aktivirate i vežbate vaginalne mišiće kako biste ih ojačali i pojačali cirkulaciju u ovom delu koja će dovesti do lakšeg postizanja orgazama i njihovog jačeg intenziteta.

Od kog materijala su napravljena vibro jaja

U većini slučajeva, vibro jaja napravjena su od medicinskog silikona ili od plastike. Ovo su testirani materijali koji ne izazivaju nikakve iritacije ili alergijske reakcije. Nema lateksa, ftalata, BPA i sličnih supstanci koje bi mogle da naprave probleme. Ovo ih ujedno čini i lakim za održavanje. Prednost ovih materijala je što jednostavno prenose vibracje.

Vibro jaja su vodootporna, uglavnom mogu da se pune na isti način na koji recimo punite svoj pametni telefon. Njihov rad je bešuman i možete ih koristiti bilo gde vam padne na pamet. E sad, da li će i vaš doživljaj orgazma proći neprimećeno – to je za neku drugu priču. Ali, zabava je zagarantovana.

Jako je bitno da ove igračke nabavite od proverenih proizvođača. Jeftine varijante mogu primamiti cenom, ali mogu biti i napravljene od netestiranih materijala. Imajte na umu da je od svega ipak najskuplje vaše zdravlje.

Održavanje vibro jaja je bitno

Bez obira da li je u pitanju plastično il silikonsko vibro jaje, da bi sve prošlo bezbedno, ekstremno je važno voditi račuana o higijeni.

Pre upotrebe operite vibro jaje i ostavite da se osuši. Najbolje je da se osuši prirodno, jer peškiri, krpe i slično mogu da ostave sitna vlakna koja posle mogu da zakomplikuju stvari u unutrašnjosti vagine (recimo da nastane sindrom toksičnog šoka).

Sušenje je bitno, jer vlažne sredine mogu da budu raj za bakterije i gljivice, pa samim tim rizikujete prenos istih u svoj organizam. Nije na odmet i poprskati ga 70% alkoholom i tako izvršiti deznfekciju. Što je sigurno – sigurno je. Takođe, mesta gde se vrši prodaja vibro jaja vrlo često nude i posebne tečnosti za čišćenje ovih seksualnih igračaka.

Nakon upotrebe, potrebno je uraditi iisto. Očistite i ostavite vibro jaje da se osuši. Tek kada je potpuno suvo stavite ga u njegovu ambalažu ili torbicu.

Da li je suvišno da kažemo da svoje vibro jaje ne treba da delite sa drugima?

Pa, eto – rekli smo i to.

Jaje možete koristi koliko vam je prijatno, ali ga obavezno prilikom obavljanja nužde izvadite.

Vrste vibro jaja

Virbrirajuće jaje može se naći u različitim oblicima. Neka se kontrolišu spolja, neka moraju prvo da se uključe pa da se umetnu.

· Vibro jaje sa daljinskim upravljačem povezano je malim kablom sa svojim pokretačem.

· Bežična vibro jaja mogu biti kontrolisana i putem telefonskih aplikacija. Možete ih kontrolisati sami, a možete se i poigrati i dati partneru funkciju upravljanja. Na ovaj način može se uključiti jaje sa vibracijom i sa veće udaljenosti – nema kabla.

· Dvostruko vibro jaje, kao što i sam naziv kaže, sastoji se od dva dela koji mogu da se umetnu. Prednost ovoga je dupla penetracija, a pri tom i svako vibrirajuće jaje može da ima svoj ritam vibriranja.

Vibirirajuće jaje može da bude i različite teksture. Neka su glatka, neka imaju reljefnu površinu pa je samim tim i osećaj vibracije drugačije prenosi. Postoje i svojevrsni omotači sa različutim teksturama koji mogu da se navuku na vibro na jaje koje je glatko, pa se na taj način doda promena.

Oblici vibro jaja razlikuju se i po samoj nameni

· Vaginalno vibro jaje biće jednostavnog oblika, sa reljefnom teksturom ili bez.

· Analno vibro jaje imaće graničnik do kojeg sme da se umetne.

· Vibro jaje sa funkcijom lizanja sadrži sa jedne strane poseban dodatak koji liči na mali jezičak koji se pomera gore-dole dok jaje vibrira.

Naravno, ljubavno vibrirajuće jaje može da se nađe i u različtim veličinama, pa birate u skladu sa svojim potrebama. Obično su veličine 5-7 cm i širine oko 3cm.

Vibro jaja ne moraju biti striktno okrugla, odnosno jajasta. Nešto naprednije varijante su ergonomski oblikovane i mako zakrivljene, tako da lakše prodru i uklope se u vaginu. Za dostizanje orgazma u nekim slučajevima bitno je voditi računa i o uglu penetracije.

Gde kupiti vibro jaje, cena i iskustva

Vibirajuće ljubavno jaje možete nabaviti u seksi šopovima i možete ih diskretno nabaviti i u online prodavnicama.

Međutim, ovde još jednom ističemo značaj materijala od kog su vibro jaja napravljena i to koliko je bitno da ovakve stvari kupujte na pouzdanim mestima od pouzdanih proizvođača.

Šta je pouzdano – pitate se vi koji nemate iskustva?

Naš savet je da potražite iskustva sa vibro jajima na internetu, po forumima i tako nađete odgovarajaću igračku za sebe. Naći ćete i preporuke proizvođača, ali i iskustva sa samim doživljajem usled upotrebe.

A kakva su iskustva sa upotrebom vibrirajućih jaja?

Uglavnom su korisnici zadovoljni i zadovoljeni. Vibro jaja je maleno, praktično i zabavno – uvek može da bude pri ruci i pruži zadovoljstvo orgazma bez ruku.

Cena vibro jaja kreće se od 2000 dinara pa na više – zavisi od modela i vrste jaja.

Vidite – hands free orgazam nije nepristupačan . Zapravo je vrlo dostupan i može da stane u svaki džep. Ostaje vam samo da isprobate njegove čari.


Napomena: Preuzimanje delova ili u celosti teksta sa sajta mojorgazam.rs je zabranjeno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.