G tačka kod muškaraca postoji i evo kako da je pronađete!

g tačka kod muškaraca

Sadržaj teksta

G tačka je nešto što se spominje kao izvor intenzivnih orgazama kod žena, ali postoji i kod muškaraca!

Gde je g tačka kod muškaraca, kako funkcioniše i da li doprinosi jačem orgazmu kao i kod žena, otkrivamo u ovom tekstu!

G tačka kod muškarca

Ako vam ovo zvuči čudno i možda neverovatno da muškarci imaju g tačku odnosno klupko nervnih završetaka toliko osetljivo da se orgazam postiže za čas i bude vrlo intenzivan – grdno se varate!

G tačka kod muškaraca itekako postoji i ako se potrudite da je pronađete i stimulišete je, vaš muškarac će biti zadovoljen kao nikada u životu! Ipak imajte na umu da to nije jednostavan poduhvat, kao ni kod žena, jer je g tačka obično smeštena na nekom skrivenom mestu!

Kod muškaraca se za g tačku smatra prostata.

Prostata je maleni organ kod muškaraca koji kontroliše proizvodnju i lučenje semene tečnosti, odnosno sperme. Taj maleni organ je izuzetno osetljiv i pri stimulaciji može da pruži zadovoljstvo muškarcu ekvivalentno ženskom orgazmu g tačke.

Gde se nalazi G tačka kod muškarca?

Neki mušku G tačku nazivaju još i P tačka jer je u pitanju prostata. Prostata se nalazi u donjem delu stomaka muškarca, malo ispod bešike.

Sada kada znate gde se nalazi ne čini vam se baš da se ona može stimulisati, ali postoje neki načini za to!

Prvo je važno da otprilike saznate gde se prostata nalazi i kako je postavljena. Znamo da je malo ispod bešike i u direktnoj ravni sa perineumom. Perineum je mesto gde je koren penisa povezan sa kožom, malo ispred anusa. Najbolje objašnjenje mesta koje se naziva perineum jeste da je to tačka između penisa i anusa. To je mali deo kože na koji treba da obratite pažnju ukoliko je spoljašnja stimulacija prostate odnosno muške g tačke nešto što želite da priuštite svom partneru.

Zanima vas kako se može pokrenuti muški g orgazam? – Nastavite da čitate!

Kako stimulisati mušku G tačku?

Evo nas pravo kod tehničkog dela cele ove priče gde ćete napokon saznati kako da pružite svom partneru nezaboravno iskustvo i kako se stimuliše g tačka kod muškaraca!

Ipak prvo treba da znate da se prostata odnosno muška g tačka može stimulisati spolja i iznutra!

Stimulisanje muške G tačke spolja – stimulisanje perineuma!

Već smo spomenuli da se prostata nalazi u ravni sa perineumom koji je otprilike 2 do 3 cm dužine i iste tolike širine. Kada znate da se perineum nalazi ispod korena penisa, onda znajte i da je upravo to mesto stvoreno za stimulaciju muške g tačke!

Ukoliko niste do sada imali ovakvo iskustvo, prvo razgovarajte sa svojim partnerom i objasnite mu šta želite da učinite!

Možete i ceo dan da pripremate teren za ovu igru, a to znači celodnevno zadirkivanje i raspirivanje mašte. Sama ideja o tome da ga čeka nešto zabavno i slasno kada vas sledeći put vidi raspirivaće njegovu želju do tačke neizdrživosti!

Kada ste ispunili prvu tačku začikavanja i napokon sta zajedno, spremite se za dužu predigru. Mazite se i ljubite i pustite da se situacija maksimalno užari.

muška g tačka i njeno stimulisanje

Najbolje bi bilo da stimulaciju perineuma počnete uz oralno zadovoljavanje!

Tada će vaš muškarac biti potpuno opušten i moćiće da uživa u svemu što radite!

Dakle zagrejte srednji i domali prst, nanesite na njih malo lubrikanta i prislonite na perineum. Laganim kružnim pokretima uz blagi pritisak stimulišite tu tačku i nastavite da oralno zadovoljavate partnera.

Kada osetite da je on poprilično blizu vrhunca, budite žustriji i još malo povećajte pritisak na perineum i ne prekidajte kružno masiranje tog predela. Veoma brzo vaš muškarac će iskusiti intenzivniji orgazam nego ikada do sada!

Osim prstima, perineum možete stimulisati i jezikom. Lizanje perineuma u zavisnosti od jačine pritiska može biti jako prijatno iskustvo za vašeg partnera i dovesti ga brže do orgazma kao i intenzivirati njegov osećaj.

Ipak, postoje i onu muškarci kojima stimulacija ovih delova tela ne prija ili ih golica tako da je sve stvar dogovora i ličnih afiniteta.

Stimulisanje muške G tačke iznutra – stimulisanje prostate

Prostata se nalazi unutar stomačne duplje i do nje se teško dopire, međutim uz dobru i pažljivu tehniku može se stimulisati i tako obezbediti muškarcu brz i intenzivan orgazam. Kako ova unutrašnja stimulacija podrazumeva penetriranje kroz anus, neki muškarci nisu preterano oduševljeni idejom stimuliranja prostate na taj način.

Ipak, ukoliko ste oboje za, i želite da pokušate, evo i kako da to učinite!

Prvo je potrebno da partner bude izuzetno uzbuđen, opušten i spreman na unutrašnje stimulisanje muške g tačke.

Zatim je potrebno da imate lubrikant pri ruci, i sređene posečene nokte na rukama da bi se izbegle moguće povrede.

Kako je anus izuzetno osetljiv, koža unutar njega tanka, čak i sitne ogrebotine mogu biti bolne i lako se inficirati. Stoga, kratki i izturpijani noktu su obavezni! Neka vaš partner legne i udobno se smesti, vi za to vreme možete naneti lubrikant na kažiprst da sve bude spremno. Najbolje je ove korake raditi u toku oralnog zadovoljavanja jer će tada partner biti opušten i osećaće samo pojačan užitak.

Pažljivo penetrirajte kažiprstom kroz partnerov anus i prst gurajte ka penisu, odnosno prema stomaku, ne na gore. Negde oko 5 cm unutar anusa u opisanom pravcu trebali bi da napipate brdašce, blago sunđeraste teksture. To je to! To brdašce je g tačka kod muškarca koju treba stimulisati! Blagim pokretima trljajte tu tačku napred nazad, i kada primetite da je vaš partner blizu vrhunca blago ubrzajte, ali ne pojačavajte pritisak. Ukoliko je vašem partneru ovo erogena zona i ovakva stimulacija mu prija kasnije možete ubaciti i neki dodatni prst.

Orgazam će doći u silovitim talasima i muškarci koji su ga iskusili kažu da je neverovatno! Ovakav orgazam se još naziva i orgazam prostate ili P orgazam, snažan je, ali muškarci se retko odlučuju za unutrašnju masažu prostate jer je to još uvek na neki način tabu.

Stimulacija g tačke kod muškaraca uz sexy pomagala

Seksi pomagala ili igračke, ili sprave pa čak i gedžeti, su zapravo vibratori, analne perle ili kugle, različita pomagala koja se mogu primeniti u masiranju prostate ili perineuma. Ukoliko ste slobodnijih shvatanja i često se služite ovim spravicama, obavezno ih iskoristite i u ovim slučajevima.

Ukoliko govorimo o unutrašnjoj stimulaciji G tačke kod muškarca, onda je potrebno da vibrator bude manji, tanji i obliji. Važno je i naneti dovoljno lubrikanta i voditi računa da se vibratori ne uključuju dok ne dođe do cilja – P tačke odnosno prostate. Kada pronađete g tačku kod muškarca, obavezno je vibrator držati na najblažoj i najmanjoj brzini jer je muška G tačka izuzetno osetljiva. U svakom slučaju, budite pažljivi i pratite partnerove želje i potrebe.

Ukoliko je stimulisanje perineuma u pitanju, i želeli biste da malo začinite njegovu stimulaciju, možete koristiti pomagala sa različitim teksturama i materijalima.

Na primer, možete početi zadirkivanjem i maženjem perineuma nekim sexy pomagalom sa peruškama, ili možete čak koristiti “mačku sa 9 repova” odnosno bič sa kožnim resama, koji je baršunast i može izazvati izuzetne senzualne nadražaje (naravno nežno korišćenje).

Takođe se možete poslužiti baršunastim plišanim rukavicama, staviti ih na ruku i masirati opisano područje. Slobodno pustite mašti na volju i poigrajte se jer će sama čar dodavanja nekih sexy igračaka povećati temperaturu odnosa, a time ćete lakše dostići muški G orgazam kroz stimulaciju perineuma!

Postoje i specijalizovani pomagači ili “masažeri prostate” koji imaju funkciju da stimulišu i dovedu do krajnjeg cilja a to je upravo muški orgazam iz G tačke!

Masažer prostate

Masažer za prostatu je posebno seksualno pomagalo koje može da izazove g orgazam kod muškarca. Ova sprava je dizajnirana posebno za stimulaciju prostate. Dolazi u raznim veličinama i oblicima, većina je zakrivljena na vrhu, ima oblik slova G da bi lakše, prijatnije i udobnije stimulisao prostatu.

masažer prostate

Masažer prostate mogu koristiti svi muškarci koji žele da isprobaju nešto novo, a i vodeći urolozi ga preporučuju kao preventivu. Pored direktne masaže prostate obično se masira i sam koren penisa zbog prijatnijeg osećaja, i na taj način orgazam je zagarantovan.

Postoje modeli koji ne vibriraju i modeli koji vibriraju i nežno vrše masažu prostate. Modeli koji vibriraju poseduju više različitih nivoa vibracije i rotacije gornjeg dela koje će vam se zasigurno svideti. Upotreba analnog lubrikanta na bazi vode je preporučljiva prilikom njegovog korišćenja, zbog bolje i prijatnije penetracije.

Kegelove vežbe za muškarce i olakšavanje stimulacije g tačke

Da da, dobro ste pročitali, postoje Kegelove vežbe i za muškarce. Cilj im je isti, ojačavanje mišića karličnog dna. Poenta je da ove vežbe olakšaju i poboljšaju uticaj stimulacije G tačke i erogenih zona.

Kegelove vežbe kod muškarca podrazumevaju stiskanje mišića dna karlice, zadržavanje od par sekundi i ponavljanje u serijama od po 10ak puta u toku dana. Nemojte zadržavati dah prilikom izvođenja ovih vežbi i pokušajte da ne stežete druge mišiće kao i da telo ostane mirno i opušteno. Izvođenje ovih vežbi možete da probate u različitim položajima.

Ove vežbe pojačavaju čvrstinu analnih mišića i osetljivost prostate odnosno G tačke kod muškarca. Praktikovanje ovih vežbi pomoći će da se lakše doživi g orgazam (prostata orgazam) kod jačih polovina i poveća seksualno uživanje ali i generalno doprinose boljoj erekciji tako da postoji dosta prednosti od njihovog praktikovanja.

Iskustva sa g orgazmom kod muškaraca

Verovali ili ne, interesovanje muškaraca za ovaj tip seksualne senzacije je u zadnjih 20 godina u stalnom porastu.

Da li se menjaju vremena, ili sami muškarci (bilo kog seksualnog opredeljenja) činjenica je da masažeri prostate imaju porast u prodaji za čak 57%.

Muškarci se javljaju i dele svoja iskustva sa ovim tipom orgazma u sve većem broju. Najzanimljivije je zapravo da je veći broj muškaraca iznad 40 godina koji su spremni da iskuse ovako nešto ili su već iskusili! Šta god da je u pitanju, promena vremena ili samih muškaraca, svakako je dobro došlo jer nam otvara vidike u jedan sasvim novi svet muškog zadovoljstva!

Neki od muškaraca su izjavljivali sledeće o muškom G orgazmu:

“Osećaj je neverovatan! Prvo to je orgazmičko iskustvo celog tela za razliku od redovnog penisnog orgazma. Stimulacija penisa gotovo da uopšte nije potrebna, a osećaj prožima celo tela i traje oko 10tak sekundi duže nego redovni orgazam, i sigurno bi to iskustvo ponovio ponovo!

“Potrebno je malo više strpljenja i truda za orgazam koji dolazi kada se stimuliše g tačka kod muškarca. Svakako kada uhvatite tehniku koja vam odgovara da dostignete ovaj vrhunac ide lakše i koristićete je vrlo često! Verujte da se sav napor itekako isplati jer je osećaj neverovatan!”

“Nisam zadovoljan ishodom, puno buke ni oko čega! Sat vremena sam izgubio umesto da sam konkretno nešto uradio. Čisto gubljenje vremena.”

Svakako da su iskustva oko ove teme vrlo podeljena, ali više je pozitivnih nego negativnih komentara.U svakom slučaju G orgazam je nešto što svako treba da pokuša da iskusi bilo da je u pitanju muškarac ili žena, jer zašto propustiti šansu da saznamo nešto novo o svom telu i isprobamo još jednu seksualnu fantaziju!

Ukoliko postoji mogućnost, želja i zainteresovanost za ovakav tip začinjavanja seksualnih iskustava, mi kažemo samo napred!

Ali uz oprez, dobro proučavanje tehnika i načina da se doživi ovakav vrhunac, jer sa malo informisanosti i opreza ovo iskustvo može biti ogromna pozitivna promena u vašem seksualnom životu!


Napomena: Preuzimanje delova ili u celosti teksta sa sajta mojorgazam.rs je zabranjeno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.